Voorwaarden in het kort voor het gebruik van de foto’s

De foto’s die ik u koopt, zijn alleen voor u en uw bedrijf. U mag de foto’s gebruiken voor uw eigen (digitale) publicaties. Zoals website, nieuwsbrief, sociale media, brochures en folder of banners. Afhankelijk van welke grote u de foto kocht. In de omschrijving staat waar de foto's geschikt voor zijn.

Foto's met de naam "digitaal normaal" zijn foto's die u kunt gebruiken waar en wanneer u wilt, BEHALVE voor betaalde afvertenties. Daar heeft u de foto "media" voor nodig. De genoemde prijzen zijn inclusief 21% Btw!

De foto’s mag u niet doorsturen of weggeven aan anderen partijen zonder mijn toestemming (auteursrecht). Heeft een ander bedrijf interesse in één of meerdere foto’s, dan hoor ik dat graag of u kunt hem of haar doorsturen naar deze site.

Als u de foto’s gebruikt: waar mogelijk graag mijn naam (Monumentenfotograaf) Léontine van Geffen-Lamers, vermelden op de website of brochure. Plaatst u foto(’s) op sociale media dan graag ‘@monumentenfoto’ voor twitter en ‘Monumentenfotograaf’ voor facebook gebruiken. Mijn eigen naam kunt u gebruiken als u de foto op LinkedIn zet.